emag 1

duminică, 13 februarie 2011

Remedii naturiste pentru gripa si raceala

In urma studiilor efectuate de cercetatori autorizati s-a ajuns la urmatoarele variante de remedii pentru gripa/raceala.

- In cazurile usoare se recomanda utilizarea sticlomicinei. Modul de administrare: continutul la interior iar cu recipientul se maseaza zonele dureroase.

- In cazurile usor acute se recomanda tuicomicina. Modul de administrare este o cinzeaca dimineata cand virusii casca gurile, pentru o anestezie totala. Ideal ar fi utilizarea palincomicinei dar in lipsa se poate folosi si tuicomicina.

- In cazurile acute se recomanda utilizarea de sicriol. Modul de administrare... relaxare totala. Acest tratament se mai cunoaste si sub numele de Inceput de sfarsit.

- In cazurile foarte acute se recomanda utilizarea de cimitirol. Ideal ar fi sa nu ajungeti asa departe. Modul de administrare la 3 metri sub pamant.


In cazul in care ati reusit sa scapati de gripa sau raceala va recomand cu caldura o cura de cateva zile pana la o viata de utilizare a vitaminelor BR. Imediat de cum puteti sta in picioare mergeti la cea mai apropiata sucursala de administrare a acestor vitamine si incepeti cu cel putin 1 metru ridicare halbere. Efectul este garantat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu